Adaptoare T- Celestron

pagina anterioara

Adaptor T universal - 1.25"

Adaptorul T Universal de la Celestron se poate conecta la orice tip de telescop care foloseste un focalizator de 1.25".

Un adaptor T va permite sa atasati o camera SLR 35mm/DSLR la un telescop sau la o luneta terestra. Conectarea adaptorului la camera SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru fotografie terestra sau pentru expuneri scurte ale lunii sau ale planetelor. Pentru fotografia deep-sky, care necesita timpi mari de expunere, mai aveti nevoie de o luneta de ghidaj.

 

Model

Adaptor T Universal 1.25"

 

Adaptor T universal cu lentila Barlow - 1.25"

 

Adaptorul T Universal include  o lentila Barlow 2X care poate fi folosita atat pentru observatii vizuale cat si pentru astrofotografie.

Un adaptor T va permite sa atasati o camera SLR 35mm/DSRL la un telescop sau la o luneta terestra. Conectarea adaptorului la camera SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru fotografie terestra sau pentru expuneri scurte ale lunii sau ale planetelor. Pentru fotografia deep-sky, care necesita timpi mari de expunere, mai aveti nevoie de o luneta de ghidaj.

 

Model

Adaptor T Universal cu Barlow 1.25"

 

Adaptor T pentru SC

 

Acest adaptor T va permite sa atasati o camera foto SLR 35mm/DSLR la un telescop Schmidt-Cassegrain C5, C8, C9,25, C11, C14. Conectarea adaptorului la camera D/SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru toate tipurile de fotografie terestra si astrofotografie. 

 

 

 

Model

Adaptor T pentru SC

 

Adaptor T pentru EdgeHD 8"

 

Acest adaptor T va permite sa atasati o camera foto SLR 35mm/DSLR la un telescop EdgeHD 8". Conectarea adaptorului la camera SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru fotografie terestra sau pentru expuneri scurte ale lunii sau ale planetelor. Pentru fotografia deep-sky, care necesita timpi mari de expunere, mai aveti nevoie de o luneta de ghidaj. 

 

Model

Adaptor T pentru EdgeHD 8"

 

Adaptor T pentru EdgeHD 9.25", 11" si 14"

 

 

Acest adaptor T va permite sa atasati o camera foto SLR 35mm/DSLR la  telescoapele EdgeHD 9.25", 11" sau 14". Conectarea adaptorului la camera SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru fotografie terestra sau pentru expuneri scurte ale lunii sau ale planetelor. Pentru fotografia deep-sky, care necesita timpi mari de expunere, mai aveti nevoie de o luneta de ghidaj. 

Model

Adaptor T pentru

EdgeHD 9.25, 11 si 14

 

Adaptor T pentru NexStar 4, C90 Mak si C130Mak

 

 

Acest adaptor T va permite sa atasati o camera foto SLR 35mm/DSLR la telescoapele NexStar 4 SE, C90Mak si C130Mak. Conectarea adaptorului la camera SLR se realizeaza cu ajutorul unui inel T. Puteti folosi un astfel de ansamblu pentru fotografie terestra sau pentru expuneri scurte ale lunii sau ale planetelor. Pentru fotografia deep-sky, care necesita timpi mari de expunere, mai aveti nevoie de o luneta de ghidaj. 

 

 

Model

Adaptor T pentru NexStar 4, C90Mak si C130Mak

 

 

 

inapoi la pagina anterioara