Camera NexImage Burst - Celestron

pagina anterioara

Noua camera NexImage Burts beneficiaza de un senzor Aptina ARO132 CMOS, un chip foarte performant, folosit de companii producatoare de camere foto din intreaga lume. Cu ajutorul ei puteti vedea si captura pe calculator imagini  cu Soarele, Luna sau planetele. Puteti ajusta manual timpul de expure, castigul, numarul de cadre pe secunda sau balansul de culoare.

Camera este prevazuta cu un tub adaptor 1.25" cu filet-C care poate fi montat la aproape orice telescop. Adaptorul este fabricat din aluminiu.

Software-ul cu care se livreaza camera va permite sa eliminati cadrele afectate de instabilitatea aerului, pastrand doar cele mai clare imagini care sunt apoi aliniate pentru a produce o singura imagine, de inalta calitate.

Descriere

Capturati imagini planetare, lunare si solare  de inalta rezolutie cu NexImage Busrts Solar System. Aceasta camera inovativa este usor de folosit, fiind potrivita si pentru in incepator si beneficiaza de unl dintre cei mai buni senzori CMOS disponibili pentru astrofotografie. Camera este compatibila cu orice telescop computerizat sau necomputerizat care beneficiaza de un motor de urmarire.

In combinatie cu software-ul inclus, NexImage Burst aduce detalii incredibile  si produce imagii care rivalizeaza cu imagini produse de camere mult mai scumpe.

Senzorul CMOS Aptina ARO132 este o versiune imbunatatita a popularului senzor MT9M034 si ofera combinatia perfecta de viteza, sensibilitate si pret. Nu veti intalni un alt produs care sa foloseasca acest senzor si sa poata fi achizitionat la un pret mai mic.

Utilizarea camerei NexImage Burst se face usor: indreptati telescopul la Luna, Soare sau Planete si inregistrati un film video. Camera poate inregistra pana la 120 de cadre pe secunda daca este selectata optiunea subframe. Software-ul va analiza fiecarea cadru al filmului, le va retine pe cele mai bune si va realiza o imagine finala cu detalii impresionante.

NexImage Burst Color este o camera one-shot color care va permite sa capturati instant cadre color. Nu este nevoie de realizati fotografiati acelasi obiect in mai multe sesiuni pentru a captura diferite culori. De asemenea, nu veti mai avea nevoie nici de filtre sau de o roata de filtre.

NexImage Burst Monocroma ofera cea mai mare sensibilitate, pentru cele mai bune astrofotografii. Daca atasati o roata de filtre veti putea obtine si fotografii color.

Specificatii:

Conversie analog / digital 12 bit
Distanta back-focus 13.1 mm cu adaptorul montat. 10.6 mm fara adaptor
Timp de expunere 0.0001 la 1 secunda
Senzor Aptina ARO 132 AT CMOS
Montare tub 1.25" si filet C
Temperaturi de utilizare 40C la -40C
Obturator Rolling
Compatibilitate software iCap, IC Capture, DirectShow, FireCapture
Sub-Framing selectabil
Cerinte alimentare prin USB
Rezolutia camerei 1280x960
Dimensiune senzor 3.54 mm x 2.69 mm
Dimensiune pixel 3.75 micron patrati
Cadre pe secunda peste 120 (30 cadre full frame)
Greutate 57g
Garantie

2 ani

 

Model

NexImage Burst Color
NexImage Burst Monocrom

 

 

 

inapoi la pagina anterioara