Reducatoare de focala

 pentru SCT EdgeHD  -  Celestron

pagina anterioara

Reducator de focala pentru Edge HD 1100 si 1400

Reducatoarele 0.7X scad raportul focal al telescoapelor EdgeHD 1100 si EdgeHD 1400 precum si reduc timpul de expunere necesar capturarii unei imagini (fata de timpul de expunere folosit in conditii standard, pentru fotografierea unui anumit obiect ceresc).

Lentila reducatoare este construita din 5 elemente optice si mentine aceeasi planeitate nativa telescoapelor EdgeHD. Campul vizual creste cu 43%, reducatorul fiind ideal pentru capturarea imaginilor de camp larg.

click pentru imagine mai mare

Reducatrorul de focala se monteaza direct pe filetul 3.25" al telescopului. Datorita acestei caracteristici vignetarea mecanica scade si veti putea folosi fara compromisuri senzori mai mari (full-frame) si intrumente de ghidaj Off-Axis. Back-focusul sistemului optic ramane identic dupa montarea reducatorului permitand montarea fara probleme a accesorilor sau a camerelor.

Toate adaptoarele T compatibile EdgeHD pot fi folosite si dupa montarea acestui reducator.

Model

Reducator de focala pentru SCT EdgeHD 1100
Reducator de focala pentru SCT EdgeHD 1400

Reducator de focala pentru Edge HD 800

Noul reducator de focala 0.7X pentru Edge HD 800 beneficiaza de 4 lentile care au un design special,  destinat sa mentina campul plat al sistemului optic Celestron Edge HD. Spre deosebire de alte reducatoare, acest accesoriu aduce un substantial back-focus ce ofera posibilitatea de a anexa mai multe tipuri de accesorii astrofotografice.

click pentru imagine mai mare

Reducatoarele Edge HD au elemente optice de foarta buna calitate (dispersie foarte mica, elemente de Lanthanum - pentru contrast maxim si aberatii cromatice minime). Toate suprafetele care au contact cu aerul sunt acoperite cu straturi multiple care asigura maximul de transmisie a luminii si o excelenta corectie a culorii. Marginile lentilelor sunt innegrite pentru a minimiza reflexiile interne si pentru a creste contrastul.

Corpul este fabricat din aluminiu (cu ajutorul unui strung computerizat de mare precizie)

Profitand de optiunea Fastar, puteti cupla reducatorul .7x la telescop pentru a obtine un sistem de astrofotografie complet, disponibil la cel mai bun pret din gama din care face parte.

Performanta

Design : 4 lemente optice; Back-focus - 105mm; reduce timpul de expunere un un f-stop; campul vizual mai mare cu 43%; optimizat pentru senzori APS-C full frame

Model

Reducator de focala pentru SCT EdgeHD 800

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara