Astrograf Rowe-Ackermann Schmidt tub optic

pagina anterioara

Telescopul Rowe-Ackerman Schmidt de 11" f/2.2  ofera imagini clare, fara aberatii de culoare, coma sau curbura a campului.

Un camp optimizat cu diametrul de 70mm mentine stelele la dimensiunea uni punct chiar si in cei mai largi senzori pentru astrofotografie.

Sistemul de rulmenti folosit la focalizator reduc orice miscare a imaginii, in timp ce butonul pentru reglaj cu viteza duala 10:1 Feather Touch Micro Focus ofera cel mai precis focus.

Silentios, ventilatorul de 12V MagLev reduce timpul de racire si impiedica intrarea prafului.

Sunt incluse cele mai intalnite adaptoare (filet T si M48) pentru a putea monta cele mai populare camere CCD si DSLR.

Descriere

Capturarea unor imagini impresionante este mai usoara ca oricand  cu noul astrograf Rowe_ackermann Schmidt, partenerul perfect pentru cele mai performante camere astronomice CCD sau DSLR. Acest sistem cu camp larg si raport focal f/2.2 ofera doua avantaje majore fata de fotografia astronomica la f/10: urmarire mai buna si timpi de expunere mai  mici, chiar si folosirea unui autoguider.

Astrograful Rowe-Ackermann se bazeaza pe mostenirea lasata de Celestron Schmidt Camera, instrument care a permis astrofografilor sa realizeze imagini pe film inca din anii 1970.

Azi, cu senzori la fel de mari ca un film - sau chiar mai mari - acest astrograf Schmidt ofera o suprafata circulara cu diametrul de 70mm optimizata pentru a captura imagini extrem de clare ale cerului cu senzori de mari dimensiuni. Combinati aceasta suprafata are cu o distanta focala de numai 620mm si obtineti un instrument perfect pentru fotografia de camp larg, pentru crearea unor mozaicuri imense ale cerului noptii sau pentru vanatoarea de comete.

Performanta optica

Astrograful Rowe-Ackermann Schmidt beneficiaza de noul sistem optic cu 4 elemente pentru imagini lipsite de culori false sau aberatii precum coma sau curbura campului. Calitatea optica este fara precedent pentru un astrograf din aceasta gama de pret sau chiar a unor astrografe din game mai scumpe. Design-ul ofera minimul de vignetare.

 

 

Caracteristici

Design optic Rowe-Ackermann Schmidt
Apertura 279mm
Distanta focala 620mm
Raport focal f/2.22
Backfocus de la obiectivul frontal 69.26mm
Bacfocus de la adaptoarele de camera incluse 55mm
Diametrul obstructiei centrale 114mm
Luneta cautatoare nu
Puterea de adunare a luminii (comparabil cu ochiul uman) 1588x
Straturi antireflex StarBright XLT
Greutate 15.8kg
Accesorii incluse adaptor 42mm filet-T adaptor 48mm
Rezolutie (Rayleight) 0.5 arcsec
Rezolutie (Dawes) 0.41 arcsec
Lungimea tubului optic 83.82cm
Garantie 2 ani

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara