Statie meteo HomeCast Celestron

pagina anterioara

Statia meteo HomeCast de la Celestron este o statie multi-functionala care transmite date despre vreme in timp real. Statia afiseaza temperatura exterioara/interioara in grade Celsius sau Fahrenheit. Pe ecran mai puteti citi informatii despre presiunea atmosferica sau despre evolutia temperaturii (puteti vedea daca temperatura de afara este in crestere sau, dimpotriva, in scadere). O iconita animata indica instant conditiile meteo de afara: soare, ploaie, nori, gheata/zapada. Veti avea un asistent de nadejde care va va spune exact daca trebuie sa luati sau nu umbrela, daca sunteti imbract sufcient de calduros sau daca trebuie sa aplicati o crema de protectie solara.

Aceasta statie meteo include un senzor extern care transmite semnale radio catre unitatea principala, atata timp cat este montat la o distanta de maxim 30m. Unitatea principala este capabila sa primeasca informatii simultan de la trei senzori diferiti. Statia meteo mai beneficiaza si de un ceas digital cu alarma, un indicator al fazelor lunii si un indicator al confortului termic. Reciver-ul detine suporturi pentru a putea fi asezat pe masa sau pentru a fi montat pe un perete.

Realizarea observatiilor astronomice, dar si a multor alte activitati in aer liber depinde de starea vremii: absenta norilor, umiditate scazuta, absenta vanturilor puternice. Statia meteo Celestron permite astronomilor sa isi obtina toate datele necesare despre starea vremii direct la locul de observatie si sa realizeze prognoze pe perioada imediat urmatoare. Spre deosebire de prognozele meteo realizate de diferite institute, prognoza meteo realizata cu o statie meteo este foarte localizata si tine cont de conditiile de teren si meteorologice ale locului in care este amplasata, ceea ce nu pot face institutele de cercetare a vremii.

 

Caracteristici ale statiei meteo HomeCast Celestron:

- 5 pictograme animate va ofera rapid indicii despre starea vremii

- afiseaza conditiile meteo in timp real

- temperaturile din exterior/interior sunt transmise prin semnal radio (433MHz RF pe o raza de 30m).

- pot fi folositi 3 senzori (unul este inclus)

- indicator color de confort

- masoara umiditatea intre 20-99%

- masoara temperaturi intre -20C si 50C

- calculeaza o prognoza a vremii pentru ziua in curs

- poate fi montata oriunde

- afiseaza lizibil informatiile pe un ecarn LCD

- unitatea poate primi informatii de la 3 senzori

- ceas digital desteptator cu snooze

- calendar - arata luna, ziua saptamanii

- alerta pentru minimul si maximul temperaturii din exterior

- necesita 3 baterii AA pentru receptor (neincluse)

- necesita 2 baterii AAA pentru senzor (neincluse)

- garantie 2 ani

 

 

Prezentarea seriei de statii meteo HomeCast Celestron

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara