Statie meteo cu LCD format mare Celestron

pagina anterioara

Statia meteo cu LCD format mare de la Celestron afiseaza atat temperatura exterioara cat si pe cea interioara, dar si nivelul de umiditate din aer. Informatiile despre valorile exterioare sunt receptionate wireless de la senzorul inclus.

Statia meteo va permite sa setati o alarma care sa fie activata atand cand temperatura de afara a atins un minim sau un maxim presetat de dumneavoastra.

Realizarea observatiilor astronomice, dar si a multor alte activitati in aer liber depinde de starea vremii: absenta norilor, umiditate scazuta, absenta vanturilor puternice. Statia meteo Celestron permite astronomilor sa isi obtina toate datele necesare despre starea vremii direct la locul de observatie si sa realizeze prognoze pe perioada imediat urmatoare. Spre deosebire de prognozele meteo realizate de diferite institute, prognoza meteo realizata cu o statie meteo este foarte localizata si tine cont de conditiile de teren si meteorologice ale locului in care este amplasata, ceea ce nu pot face institutele de cercetare a vremii.

 

Caracteristici ale statiei meteo cu LCD format mare Celestron:

- masoara umiditatea - la interior si exterior

- masoara temperatura - la interior si exterior

- ceas digital desteptator cu snooze

- calendar - arata luna, ziua saptamanii

- alerta pentru minimul si maximul temperaturii din exterior

- necesita 2 baterii C pentru receptor (neincluse)

- necesita 2 baterii AAA pentru senzor (neincluse)

- greutatea receptorului 709g

- dimensiuni receptor 211mm x 76mm x 262mm

- garantie 2 ani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara