Micro Fi WiFi Celestron

pagina anterioara

Microscopul Micro Fi este un microscop digital care dispune de un sistem Wi-Fi, cu ajutorul caruia poate fi conectat la dispozitive inteligente pentru streaming-uri live, inregistrari video sau capturare de imagini. Descarcati aplicatia Micro Fi din Apple App Store sau Google Play si priviti lumea microscopica direct de pe telefonul sau tableta dumneavoastra. Puteti controla Micro Fi cu doar o singura mana datorita design-ului ergonomic. Realizarea unei imagini este simpla si o puteti face prin atingerea ecranului tactil al dispozitivului inteligent sau prin apasarea butonului de pe microscop.

In sala de clasa sau in laborator, este mai usor ca niciodata sa impartasiti experienta invatarii cu ceilalti. Veti putea conecta pana la 3 dispozitive inteligente la un microscop.  Capturati imagini si clipuri si pastrati-le direct pe dispozitivele dumneavoastra. De aici le puteti transmite usor prin e-mail, MMS sau in mediile sociale. Pentru o mai mare portabilitate, Micro Fi functioneaza cu trei baterii AA, care ofera utilizare continua pentru 2 ore.

Microscopul Micro Fi nu e doar un microscop. Il puteti monta pe un stand sau pe un trepied folosind filetul 1/4-20. Setati focusul la infinit si Micro Fi devine o camera de supraveghere care poate transmite direct catre un dispozitiv inteligent.

 

click pentru imagine mai mare

 
Dimensiune senzor 0.3MP color CMOS
Compatibilitate iOS, Android
Dimensiuni 80.1mm x 34.5mm x111.6mm
Putere de marire minima 1X
Putere de marire maxima 80X
Cadre pe secunda 15
Baterii 3AA
Iluminare inel cu 6 leduri ajustabile
Stand ajustabil cu cleme metalice
Wireless WiFi streaming

 

Prezentarea video a microscopului Micro Fi WiFi Celstron

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara